У Мелітополі загарбники погрожують підприємцям відібрати бізнес - мер

У Мелітополі загарбники погрожують підприємцям відібрати бізнес - мер

Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітополі загарбники планують видавати підприємцям “патенти”, а в тих, хто їх не матиме, забиратимуть бізнес.

Про це під час національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

“З 1 червня буде працювати “податкова інспекція”, яка буде видавати спеціалізований патент для роботи наших підприємців. А в тих, хто не буде володіти патентом, будуть забирати їхні бізнеси”, - сказав Федоров.

За його словами, загарбники вже розграбували місто, а сьогодні готуються до дня народження російської імперії. В місті вже з’явились відповідні борди. Водночас міський голова висловив переконання, що так званий референдум у Мелітополі “100% окупанти не зможуть провести”.

Федоров зауважив, що ситуація в місті дуже напружена, але виїхати люди не можуть.

“Дві доби (люди - ред.) ночують біля блокпостів, їх окупанти заблокували і не випускають, не пояснюючи жодних причин”, - каже він.

За словами Федорова, сьогодні 500 машин стоїть на блокпостах, люди чекають, коли зможуть виїхати на територію, підконтрольну Україні.

Читайте також: Із Мелітополя виїхали понад 60 тисяч людей - мер

Як повідомлялося, за інформацією мера Мелітополя Івана Федорова, у тимчасово захопленому місті партизани знищили понад 100 окупантів та здійснили понад 20 успішних операцій опору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-