Війська рф не змогли перерізати трасу на Бахмут, у них відбили населений пункт – Кириленко

Війська рф не змогли перерізати трасу на Бахмут, у них відбили населений пункт – Кириленко

Укрінформ
На лінії фронту в Донецькій області тривають обстріли, проте перерізати трасу на Бахмут ворогу так і не вдалося - ворог увечері був відбитий.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ із посиланням на "Радіо Свобода".

За словами Кириленка, обстрілів зазнають Авдіївка, Очеретівська громада, Мар’їнка, Красногорівка, Торецьк. Бахмут зазнав шістьох ракетних, бомбових та авіаційних ударів.

Він також додав, що російські війська намагалися перерізати основну трасу на Бахмут.

Читайте також: Ворог намагається відрізати Луганщину, захопивши трасу «Лисичанськ - Бахмут»

«Втім, цього не відбулося, ворог сьогодні відбитий вже увечері. І один із населених пунктів також, із якого він рухався, звільнений. Тому тяжкі бої тривають, дуже нелегко. Людям необхідно евакуюватися, щоб нам було простіше звільняти нашу територію», – закликав голова області.

Читайте також: російські загарбники завдали авіаудару по Бахмуту

Раніше у своєму телеграмі Кириленко повідомив, що внаслідок обстрілів у Донецькій області загинули п’ятеро мирних жителів, ще шестеро були поранені.

Згідно зі зведенням угруповання Об’єднання сил, упродовж доби, 20 травня, російські війська обстріляли близько 50 населених пунктів на Донбасі, українські війська відбили 14 атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-