З обстрілюваної Луганщини вдалося евакуювати 37 цивільних

З обстрілюваної Луганщини вдалося евакуювати 37 цивільних

Фото
Укрінформ
З обстрілюваної російськими загарбниками Луганщини вдалося на броньованому транспорті евакуювати 37 цивільних, серед яких п’ять маленьких дітей.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«Евакуювати важко навіть на броньованому транспорті. Але навіть ті, хто впродовж 2,5 місяців в жодному разі не хотів виїжджати, зараз стають у чергу. Як от 37 жителів Сєвєродонецька, Лисичанська та Білогорівки. Серед них п'ятеро маленьких дітей, які до сих пір залишалися під щоденними обстрілами. Але сьогодні їм вдалося вирватися із небезпеки. Хоча Сєвєродонецьк зараз під дуже потужним вогнем росіян», - написав очільник області.

Він опублікував фотографії та відео, як проходила евакуація населення під обстрілами загарбників.

Читайте також: Ворог намагається відрізати Луганщину, захопивши трасу «Лисичанськ - Бахмут»

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає обстрілів російської армії, в області зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджені лікарні. За інформацією керівника Луганської ОВА, донедавна у регіоні залишалися понад 40 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Фото: Гайдай Сергій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-