На відновлення енергопостачання на деокупованій Київщині пішли 300 мільйонів - ОП

На відновлення енергопостачання на деокупованій Київщині пішли 300 мільйонів - ОП

Фото
Укрінформ
У постраждалих від дій російських загарбників населених пунктах Київської області завершується відновлення енергопостачання вартістю близько 300 мільйонів гривень.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ОП.

Так, під час зустрічі з працівниками енергетичної галузі він подякував їм за щоденну важливу роботу й зауважив, що відновлення енергопостачання в деокупованих містах і громадах – серед пріоритетних завдань від Президента.

«Живлення відновили для більш як 260 тис. споживачів. Окупанти пошкодили 10 тисяч кілометрів електроліній», – сказав Тимошенко.

За його словами, ремонтні роботи тривали 45 днів замість запланованих 60.

«У нас є приказка, що існує цілий батальйон електриків, бо ви кожного дня робите круту справу. Щойно наші Збройні Сили вибили ворога з Київської області, відразу ви разом з працівниками ДСНС та будівельниками почали відновлення електропостачання. Це відновлення сьогодні для Київської області фактично завершено», - звернувся до електриків заступник керівника ОП.

Читайте також: У Мотижині на Київщині росіяни зруйнували 15 будинків, 40 – пошкоджені

Він поінформував, що до робіт було залучено понад тисячу працівників із різних регіонів України, а вартість відновлення становить 300 млн грн.

Наприкінці березня – на початку квітня українські сили оборони звільнили населені пункти Київщини, Чернігівщини та Сумщини від російських загарбників.

Фото: president.gov.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-