Пасажири 25 метрів штовхали електричку Київ-Ніжин

Пасажири 25 метрів штовхали електричку Київ-Ніжин

Фото, відео
Укрінформ
Кілька десятків пасажирів проштовхали 6 вагонів електрички Київ-Ніжин 25 метрів, щоб не чекати чекати дві години локоматив.

Відео оприлюднила пресслужба Укрзалізниці у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Непереможна нація! Навіть якщо в електричці зірвали стоп-кран і зупинилися у точці без напруги, наші пасажири самі доштовхають 6 вагонів (!) 25 метрів до потрібної точки», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням Суспільного, пасажири штовхали електричку Київ-Ніжин.

"Дійсно, на перегоні станцій Зваричі та Бобровиця пасажири зірвали стоп-кран. Через це поїзд зупинився в нейтральній ставці. Це такі ділянки залізничних шляхів, де немає напруги. Для того, щоб він відновив рух, треба було дочекатися локомотив, який би відбуксував цю електричку", — розповіла прессекретарка регіональної філії Південно-Західної залізниці Анна Казимір.

За її словами, локомотив потрібно було чекати близько двох годин. Тому машиніст запропонував підштовхнути електропоїзд з шістьма вагонами на десяток метрів власноруч. Аби електричка виїхала з нейтральної ставки, отримала напругу та продовжила рух.

Винуватця зупинки електрички не знайшли. Справа в тому, що ніхто не бачив людину, яка зірвала стоп-кран, а відеоспостереження в електропоїзді немає.

Читайте також: Пісня Kalush Orchestra «Стефанія» звучить на вокзалах як гімн ПеремогиУкрзалізниця

Як повідомляв Укрінформ, АТ «Укрзалізниця» запускає електропоїзд Skoda на маршруті Чернігів - Київ - Чернігів та подовжує маршрут іншого поїзда сполученням Чернігів - Київ до Вінниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-