За добу ворог 36 разів обстріляв Луганщину

За добу ворог 36 разів обстріляв Луганщину

Фото
Укрінформ
На Луганщині за минулу добу, 17 травня, поліція зареєструвала 36 фактів обстрілів території області військами рф, серед них й ті, які відбулись у попередній період. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

Про це повідомляє Національна поліція України в Телеграмі, передає Укрінформ.

Зазначається, що російські війська не припиняють нищити інфраструктуру: внаслідок обстрілів пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, 2 приватні будинки, СТО, 4 торговельні кіоски, 2 будівлі заводу та приватний автомобіль у м. Сєвєродонецьк. У Лисичанську пошкоджено 2 приватні будинки. 3 приватні будинки пошкоджено у с. Врубівка та два у с. Комишуваха.

Читайте також: Масовані артобстріли Луганщини та бої по всій лінії фронту на Донеччині - зведення ОВА

За минулу добу, 17 травня, поліція, представники органів місцевої влади та волонтери евакуювали 76 людей, у тому числі 14 дітей. З с. Врубівка евакуйовано 8 людей, серед яких 1 дитина, з Гірської громади евакуйовано 32 людини, з яких 7 дітей, з міст Сєвєродонецька та Лисичанська 36 людей, з яких 6 дітей.

Як повідомлялося, на Луганщині 17 травня виявили чотирьох загиблих внаслідок обстрілів російських військ - у Привіллі, Золотому і Попасній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-