російські війська вночі обстріляли Сумщину з «Градів»

російські війська вночі обстріляли Сумщину з «Градів»

Фото
Укрінформ
російські війська обстріляли Сумську область з "градів" у ніч на 18 травня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Телеграмі.

"Цієї ночі ворог обстріляв Сумщину з «Градів». російські війська здійснили біля десятка пострілів з реактивної системи залпового вогню з боку російського населеного пункту Понури", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілу пошкоджене приватне помешкання в одному з населених пунктів.

Як повідомив у Телеграмі начальник Сумської ОВА Дмитро Живицький, у ніч на 18 травня росіяни зі своєї території обстрілювали Сумщину також із артилерії та мінометів, ЗСУ відбили атаку.

"Ніч на Сумщині пройшла знову неспокійно. З вечора розпочався обстріл з артилерії та мінометів з російської сторони по території Сумського району. Ми відбили атаку ворога вогнем у відповідь. З нашої сторони постраждалих немає", - написав Живицький.

Читайте також: Масовані артобстріли Луганщини та бої по всій лінії фронту на Донеччині - зведення ОВА

Він також зазначив, що о пів на шосту ранку росіяни зі своєї території обстріляли село Дмитрівка, Охтирського району. Постраждалих немає, але було влучання у приватний будинок мирних жителів

Як повідомлялося, українські сили оборони звільнили Сумську область від російських загарбників на початку квітня. Однак майже щодня ворог обстрілює область із території рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-