На Донеччині ворог завдав авіаудару по заводу Knauf

На Донеччині ворог завдав авіаудару по заводу Knauf

Фото
Укрінформ
В Донецькій області російські загарбники здійснили авіаудар на підприємство Knauf Україна, яке провідним виробником будівельних і оздоблювальних матеріалів. Рятувальники намагаються приборкати пожежу.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він опублікував фотографії, на яких видно величезні стовпи сірого диму від потужного вибуху.

«Важливе для області підприємство - Knauf Україна - було атаковане сьогодні російською авіацією. Від ударів постраждали приміщення підприємства, зайнялася пожежа. Рятувальники ДСНС намагаються її приборкати», - написав очільник області.

Кириленко зазначив, що, на щастя, під час авіаудару ніхто не постраждав.

«Вкотре росіяни атакують виключно цивільний об'єкт. Вони навмисне руйнують промисловість Донеччини, намагаючись знищити те, що відбудовувалося роками й десятиліттями. Але вони не врахували того, наскільки затятими є українці. Вистоїмо. Виборемо. Відбудуємо», - наголосив керівник ОВА.

Читайте також: На Донеччині - масові ворожі обстріли по всій лінії фронту від Вугледара до Бахмута

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-