Рятувальники ліквідовують наслідки ранкових обстрілів Миколаєва

Рятувальники ліквідовують наслідки ранкових обстрілів Миколаєва

Фото, відео
Укрінформ
Рятувальники ліквідовують наслідки ранкових обстрілів міста Миколаїв.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Миколаївській області на Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що піротехнічний підрозділ в Центральному та Інгульському районах м Миколаєва, які вранці обстріляли рашисти з реактивних систем залпового вогню, зібрав бруд з наших вулиць, придомових територій, з об`єктових територій та об'єктів.

“Найбільш боляче дивитись в очі людей, оселі яких потрапили під обстріли. На матеріальні втрати вже мало хто звертає увагу, закривають побиті шибки на вікнах плівкою та говорять: "Слава тобі Боже за те, що всі цілі, що ніхто з рідних не постраждав!”, - зазначають рятувальники.

Як повідомлялося, через ранкові обстріли у Миколаєві 16 травня сталася пожежа в магазині меблів, пошкоджено житлові будинки, згорів автомобіль, пошкоджено газопровід низького тиску.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-