У львівському Центрі хірургії одружилася пара із Сєвєродонецька

У львівському Центрі хірургії одружилася пара із Сєвєродонецька

Фото
Укрінформ
У львівському Центрі хірургії одружилася пара із Сєвєродонецька. Вони були знайомі багато років, проте, не наважилися створити сім’ю - війна змінила плани.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Першого медоб’єднання Львова, передає Укрінформ.

У львівському Центрі хірургії одружилася пара із Сєвєродонецька. Вони були знайомі багато років, проте, наважилися створити сім’ю лише після того, як чоловік дивом вижив під час артобстрілу рідного міста.

«У нашому Центрі хірургії знову весілля. Молодята - Оксана та Олексій із Сєвєродонецька. Знайомі вони ще зі школи. Однак взяти шлюб, кажуть, не квапилися. Війна все змінила», - йдеться у повідомленні.

У медзакладі уточнюють, що Олексій дивом вижив під час артобстрілу рідного міста. Втратив ногу. Евакуаційним потягом з коханою вони дісталися Львова. І вже тут вирішили: хочуть бути навіки разом.

Читайте також: Міжнародний день сім’ї : Олена Зеленська розповіла, як війна вплинула на родини

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно у Першому медоб’єднанні Львова вийшла заміж 23-річна медсестра з Лисичанська, яка втратила ногу через підрив на міні. Пара, яка разом уже шість років, виховує двох діток. Церемонія одруження відбулася в РАЦСі, а святкування - в палаті Центру хірургії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-