На Кіровоградщині пасажирський автобус потрапив у ДТП, троє загиблих

На Кіровоградщині пасажирський автобус потрапив у ДТП, троє загиблих

Фото
Укрінформ
На Кіровоградщині пасажирський автобус сполученням Слупськ-Харків потрапив у ДТП. Загинули три людини.

Про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС у Кіровоградській області, передає Укрінформ.

«Підрозділом 23 ДПРЧ надано допомогу з ліквідації наслідків ДТП за участю пасажирського автобуса сполученням Слупськ (Республіка Польща)-Харків та вантажного автомобіля в частині деблокування тіл 2 загиблих з салону автобуса. Всього загинуло 3 особи», - зазначили в управлінні ДСНС.

За їхньою інформацією, повідомлення про ДТП рятувальники отримали 15 травня близько 3 години ночі. Трагедія сталася на автодорозі «Стрий-Ізварине» біля села Велика Виска Мар’янівської СТГ Новоукраїнського району.

Як повідомив керівник обласного Центру екстреної медичної допомоги Олександр Ярошенко для Суспільного, у ДТП загинули дві жінки і дитина.

«За тією інформацією, яка є у мене, автобус їхав з Польщі. Загиблим жінкам було 39 і 45 років. Вони загинули на місці. Дитину швидка відвезла до обласної дитячої лікарні, але, на жаль, врятувати її не вдалося», - повідомив Ярошенко.

Читайте також: Cмертельна ДТП на столичній Троєщині: двоє загиблих

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб». Санкція статті – від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Фото: Фейсбук Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-