Cмертельна ДТП на столичній Троєщині: двоє загиблих

Cмертельна ДТП на столичній Троєщині: двоє загиблих

Фото
Укрінформ
Поліція розпочала кримінальне провадження щодо дорожньо-транспортної пригоди у Деснянському районі в Києві.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Києва повідомляє у Фейсбуці.

Сьогодні ввечері до столичної поліції від лікарів надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком на вулиці Радунській. На місце події прибула слідчо-оперативною група поліції Києва з розслідування ДТП, яка задокументувала подію.

"Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля "Форд" разом з пасажиром рухався на великій швидкості по проїжджій частині. У результаті чого керманич не впорався з керуванням та зіткнувся із тимчасовою загороджувальною бетонною спорудою", - ідеться у повідомленні.

Внаслідок отриманих травм обидва потерпілих загинули до приїзду лікарів. Пасажир - чоловік, 1978 року народження, анкетні дані водія встановлюються.

Читайте також: Поліція знайшла родичів усіх загиблих у ДТП у Рівненській області

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці проведуть усі необхідні експертні дослідження, аби встановити причину та механізм автопригоди.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 11 травня рятувальники деблокували із понівеченого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Троєщині у Києві автомобіля тіла двох людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-