В Ужгороді провели акцію

В Ужгороді провели акцію "Фото патріота" на підтримку ЗСУ

Фото
Укрінформ
В Ужгороді провели акцію на підтримку ЗСУ "Фото патріота", гроші збирали на оптику для гірських штурмовиків зі 128-ї бригади.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

В Ужгороді провели акцію "Фото патріота" на підтримку ЗСУ / Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

"У кожного свій фронт – Ужгород залишається надійним тилом, продовжує працювати, підтримувати переселенців та наших захисників. На вихідих у місті на кількох локаціях волонтери організували збір коштів на підтримку Збройних Сил України. На набережній Незалежності пройшла традиційна, із 2014 року, акція «Фото патріота» від ужгородських фотографів" - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється усі благодійні внески від охочих сфотографуватися біля фотозони на тлі українського прапора передадуть ГО «Рух підтримки закарпатських військових» на потреби війська. Кошти спрямують на придбання тактичних наборів для наших воїнів.

Читайте також: Закарпатська бригада у боях захопила ворожі трофеї, зокрема новітню БМП-3

Тут же, на набережній Незалежності, а ще на площі Шандора Петефі – «Марафон 128 «Музика на шапку». Таку безстрокову благодійну акцію зініціювали більш ніж 15 музичних колективів області, які також збирають кошти для придбання оптичних засобів 128-ій закарпатській гірсько-штурмовій бригаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-