Війська рф обстріляли за добу 11 населених пунктів на Луганщині

Війська рф обстріляли за добу 11 населених пунктів на Луганщині

Укрінформ
У Луганській області загарбники за добу обстріляли 11 населених пунктів, через обстріли зазнали пошкоджень 63 об’єкти інфраструктури.

Про це пресслужба Національної поліції України (НПУ) поінформувала у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Луганщині окупанти за добу обстріляли 11 населених пунктів. Протягом минулої доби поліцією Луганщини зареєстровано 30 фактів обстрілів. Унаслідок обстрілів пошкоджень зазнали 63 об’єкти інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Сєвєродонецьку було пошкоджено сім багатоквартирних будинків, у Комишувасі - 11 приватних будинків, у Золотому – 10.

«У селах Врубівка, Троїцьке, Вікторівка, Тошківка, Катеринівка, Новозванівка пошкоджено по п'ять приватних будинків. У м. Рубіжному обстрілами пошкоджено багатоквартирний та приватний будинки й гараж. У Лисичанську внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю заводу», - йдеться у повідомленні.

Наразі воєнні злочини рф задокументовано. Поліція проводить досудові розслідування за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів і звичаїв війни».

У свою чергу у відомстві зазначили, що всього за минулу добу поліція області зареєструвала 181 повідомлення про вчинені правопорушення та інші, не пов’язані з ними, події.

Читайте також: росія за добу обстріляла 14 населених пунктів на Донеччині

Зокрема, за інформацією НПУ, на Луганщині було зареєстровано три факти незаконного заволодіння транспортними засобами та чотири факти мародерства.

24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Національна гвардія, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно протистоять російським військам і завдають їм великих втрат.

Після початку війни проти росії було запроваджено масштабні санкції з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-