В Одесі поліція затримала трьох імовірних пособників загарбників

В Одесі поліція затримала трьох імовірних пособників загарбників

Укрінформ
Один з підозрілих здійснював фото- і відеофіксацію місця ракетного удару, другий вів листування з військовими рф, а третій не зміг пояснити при в’їзді до міста наявності в автомобілі фото- та відеоапаратури та квадрокоптера.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє речниця Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко у Фейсбуці.

«У Київському районі міста патрульні виявили чоловіка, що здійснював фото- і відеофіксацію місця, в яке днями потрапила ворожа ракета. Будь-яких документів, що засвідчують особу, при ньому не було. Пред'явив лише прескарти, котрі, як пізніше з’ясувалось, виявились підробленими. Його доставили до відділення поліції для подальшої перевірки», - зазначила Марченко.

Читайте також: На Одещині тривають контрдиверсійні заходи, є затримані

У Суворовському районі міста патрульні затримали порушника комендантської години, в телефоні якого виявили активне листування з військовослужбовцем РФ. А при перевірці автомобіліста на в’їзді до Одеси в його машині виявили квадрокоптер, фото- та відеоапаратуру. Пояснити наявність цієї техніки затриманий не зміг і теж був переданий для з’ясування обставин співробітникам Управління СБУ.

Речниця Патрульної поліції уточнила, що правоохоронці, які працюють у посиленому режимі, протягом доби перевірили 46 підозрілих осіб та відпрацювали 760 викликів.

Читайте також: На Одещині додатково підготували дві тисячі добровольців для тероборони

Як повідомлялося, напередодні патрульні поліцейські та військові затримали в Одесі двох підозрілих осіб, які знімали на камери телефонів об'єкти інфраструктури та позиції бійців Збройних сил України. У телефонах затриманих, яких передали до УСБУ, були не тільки фотографії блокпостів, а і якісь позначки щодо знімків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-