У Львівський ОВА презентували новий інформаційний сайт

У Львівський ОВА презентували новий інформаційний сайт

Фото
Укрінформ
У Львівській ОВА відбулася презентація оновленого сайту адміністрації, який розпочали безкоштовно розробляти минулого року фахівці відомої компанії SoftServe.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З того часу, як ми розпочали розробку сайту Львівської ОВА спільно з компанією SoftServe, багато чого змінилося. Адже адміністрація ще з минулого року зайнялася покращенням цифровізації інформаційних та медійних ресурсів в області. На жаль, напад росії вніс свої корективи. Але дякуючи нашим партнерам, які тримають марку і свої зобов’язання навіть у такий важкий час, маємо результат», - сказав начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Презентація сайту була запланована на початок березня, проте на той час ще ніхто не знав, що розпочнеться повномасштабна війна. Яка теж внесла свої корективи в інформаційне наповнення та структуру, зізналися розробники.

Оновлений сайт Softserve розробила на благодійних засадах. Над ним працювали близько 30 фахівців. Новий сайт доповнили інформаційними розділами, прибрали все зайве, оформили в уніфікованому дизайні, поєднавши урядовий стиль і стиль Дія, та адаптували для людей з порушеннями зору.

Як повідомлялося, у грудні 2021 року Львівська обласна рада схвалила Регіональну програму інформатизації на 2022‒2024 роки «Цифрова Львівщина». Головна мета програми ‒ використати можливості, які створює інформатизація, для покращення життя мешканців.

Фото: Альони Николаєвич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-