У селі під Харковом загарбники обстріляли будинок з танка, є загиблі

У селі під Харковом загарбники обстріляли будинок з танка, є загиблі

Фото
Укрінформ
Під час захоплення села Степанки під Харковом загарбники обстріляли з танка будинок, унаслідок чого загинуло троє людей.

Про це у Фейсбуці повідомила Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«За даними слідства, 27 березня під час окупації села Степанки Харківського району військові країни-агресора здійснили обстріл житлового будинку з танка. Внаслідок обстрілу загинуло двоє чоловіків та жінка. Небайдужі жителі села поховали їх на подвір’ї будинку, де проживали загиблі», - поінформували у відомстві.

Після звільнення с. Степанки місцеві жителі одразу повідомили про звірства окупантів у телеграм-боті обласної прокуратури.

Правоохоронці почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: На Харківщині ракета з ворожого літака влучила в трактор у полі

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-