Поліція повністю відновила роботу на Київщині, Чернігівщині та Сумщині

Поліція повністю відновила роботу на Київщині, Чернігівщині та Сумщині

Укрінформ
На звільнених територіях Київської, Чернігівської та Сумської областей повністю відновлено роботу Національної поліції.

Про це на брифінгу офіційних представників Сил оборони України у Медіацентрі Україна-Укрінформ заявив начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції Олексій Сергєєв.

«Наразі на раніше окупованих і нині звільнених територіях Київської, Сумської та Чернігівської областей відновлена повністю робота Національної поліції. Отримуються повідомлення як на «102», так і в чергових частинах. Організовуються і здійснюються виїзди в достатній кількості нарядів поліції та слідчо-оперативних груп», - запевнив Сергєєв.

Говорячи про ситуацію на Київщині, він зазначив, що під окупацію потрапили вісім підрозділів поліції. Їх робота зараз повністю відновлена.

Читайте також: У Бородянці знову запрацювало відділення поліції

«Під окупацію в Київській області потрапили 5 територіальних підрозділів поліції Бучанського району (Буча, Ірпінь, Бородянка, Макарів, Капітанівка) та 3 підрозділи поліції Вишгородського району (Чорнобиль, Іванків, Славутич). Два приміщення поліції було зруйновано повністю у Бородянці і Макарові, інші були частково пошкоджені. Ми відновили роботу поліції повністю. Зокрема, відкрито нову будівлю Національної поліції у Бородянці і відтепер ми можемо повноцінно організувати роботу всіх підрозділів поліції і приймати повідомлення громадян», - зазначив Сергєєв.

Як повідомляв Укрінформ, понад місяць окремі частини Київської, Чернігівської та Сумської області перебували в окупації. На початку квітня їх повністю звільнили від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-