У Бородянці знову запрацювало відділення поліції

У Бородянці знову запрацювало відділення поліції

Фото, відео
Укрінформ
Національна поліція України (НПУ) відновила роботу відділення поліції у Бородянці Київської області.

Про це, як передає Укрінформ, повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

За словами Клименка, у вівторок у Бородянці відкривається оновлене відділення поліції. Під час окупації у приміщенні, де відсьогодні працюватимуть поліцейські, розташовувався штаб військових рф.

Особовий склад Бородянського відділення поліції обслуговує 40 населених пунктів, а це - майже 50 тисяч громадян.

«Наша з вами перша задача - забезпечити безпеку людей, забезпечити їхній спокій. І мова не про відкриття відділення поліції, йдеться про те, що державні органи влади працюють у повному обсязі. Сьогодні правоохоронні органи, у першу чергу поліція, приступають до повноцінної роботи», - сказав Клименко.

Він наголосив, що всі співробітники Бородянського відділення поліції упродовж усього часу захоплення населеного пункту залишалися разом з громадянами у підвалах та бомбосховищах.

«Відкриття відділення поліції дасть змогу громадянам знати, що поліція цілодобово функціонує, вони знатимуть, куди прийти, куди подати заяву. У найближчий час на місці зруйнованого підрозділу ми відбудуємо новий повноцінний підрозділ», - зазначив правоохоронець.

За час російського вторгнення поліція втратила на тимчасово захоплених територіях 210 підрозділів поліції. Лише на Київщині із 50 адмінспоруд було втрачено 10, а також було знищено 1200 авто, а це - 1200 патрулів. Як уточнив Клименко, Київщина втратила 50 службових авто, у тому числі Бородянка.

«Незважаючи ні на що, маємо організувати роботу відомства як у Київській області, так і в Бородянці. Головне, що громадяни нам довіряють, а ми цю довіру виправдали під час бойових дій», - наголосив очільник НПУ.

Також глава Нацполіції зазначив, що наразі Київська область - одна з тих, що найбільше постраждали від варварських дій ворога: тут громадяни загинули внаслідок авіа та артилерійських ударів противника.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих від рук російських загарбників.

Клименко оглянув приміщення оновленого відділення поліції, подякував поліцейським на бездоганну службу та вручив відомчі нагороди.

6 травня голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив, що у смт Бородянка Київської області було відновлено роботу вузла зв’язку Укртелекому.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-