У Хмельницькому на меморіалі слави з’явилася пам’ятна дошка з «Містами-героями України»

У Хмельницькому на меморіалі слави з’явилася пам’ятна дошка з «Містами-героями України»

Укрінформ
У Хмельницькому на меморіалі слави полеглим у Другій світовій війні встановили пам’ятку дошку з «Містами-героями України».

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

«Люди ніколи не забудуть кровавих злодіянь фашистських варварів» – саме такі слова викарбувані на пам’ятній дошці на Меморіалі слави полеглим у Другій світовій війні. Відсьогодні тут з’явилася ще одна пам’ятна дошка, яку обласна військова адміністрація передала місту, з написом «Українці ніколи не забудуть кровавих злодіянь російських варварів», як символічна паралель між діями нацистів тоді та рашистів зараз», - йдеться у повідомленні.

На пам’ятній дошці написані «Міста-герої України» Волноваха, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон, Чернігів, Буча, Ірпінь, Миколаїв, Охтирка.

Читайте також: У Карпатах демонтували памятник радянським солдатам

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Сергій Гамалій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-