Луганщина залишилася без жодних комунікацій - Гайдай

Луганщина залишилася без жодних комунікацій - Гайдай

Укрінформ
Унаслідок бойових дій Луганщина залишилася без жодних комунікацій: у вільних населених пунктах немає світла, води, газу та мобільного зв‘язку.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Луганщина живе взагалі без комунікацій. У вільних населених пунктах немає світла, води, газу та мобільного зв‘язку", - написав очільник ОВА.

Він додав, що росіяни продовжують обстрілювати надважливу дорогу Лисичанськ - Бахмут. Також тривають бої навколо Попасної, гаряче у Білогорівці. За словами Гайдая, захисники продовжують полювати на росіян, які перейшли через Сіверський Донець - триває зачистка.

Досі тривають бої в Рубіжному та Воєводівці, "але наша оборона стабільна", додав очільник ОВА.

Гуманітарні вантажі для тих, хто залишився, а це більше 40 тисяч мешканців, місцева адміністрація сподівається спробувати завезти лише за кілька днів.

Читайте також: Гайдай спростував фейк про вихід військ рф на адмінкордон Луганської області

Евакуація наразі неможлива, наголосив Гайдай. Проте тільки-но наші захисники відкинуть ворогів на відстань, з якої ті не зможуть гатити по "шляху життя", евакуація поновиться.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії, зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджено всі лікарні.

У вівторок агресор перебив в області магістральний газопровід, унаслідок чого без газу залишився Сєвєродонецьк.

Фото: Телеграм Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-