Війська рф знову обстріляли прикордонні території Сумщини та Чернігівщини

Війська рф знову обстріляли прикордонні території Сумщини та Чернігівщини

Фото
Укрінформ
Війська росії у вівторок надвечір обстріляли прикордонні території Сумської та Чернігівської областей.

Про це Державна прикордонна служба повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За даними ДПСУ, близько 19 години ворожі літаки двічі здійснили пуски некерованими ракетами по прикордонних територіях Шосткинського району Сумської області.

За інформацією Телеграм-каналу Оперативний ЗСУ, російський літак випустив дві ракети по території Шосткинського району. "Руйнування у Вороніжі значні, але на щастя, обійшлося без людських жертв", - ідеться в дописі.

Також надвечір відбулося два обстріли з мінометів території Городнянського району Чернігівської області, які велися з боку російського села Нові Юрковичі.

Наслідки ворожих обстрілів з’ясовуються.

Читайте також: На 9 травня росія обстріляла Сумщину та Чернігівщину

Як повідомляв Укрінформ, 9 травня близько 22 години російські війська обстріляли території Новослобідської та Ворожбянської громад Сумської області.

Того ж дня російська авіація обстріляла некерованими ракетами прикордонну територію Чернігівщини. Зокрема, противник здійснив кілька пусків на глибину до пів кілометра від лінії державного рубежу по території Новгород-Сіверського та Корюківського районів.

10 травня з території рф ворог обстріляв Білопільську громаду Сумської області, застосувавши реактивні системи залпового вогню.

Фото: Оперативний ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-