На 9 травня росія обстріляла Сумщину та Чернігівщину

На 9 травня росія обстріляла Сумщину та Чернігівщину

Укрінформ
росія на 9 травня вела ракетні обстріли Сумської області, також обстрілів зазнала ділянка відділу прикордонної служби "Гірськ", що у Чернігівській області.

Про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Північ", передає Укрінформ.

"День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні не обійшовся без "подарунків" від ворожих сусідів. Уранці з території росії двічі обстріляли Сумщину з РСЗО. Після 9 ранку з боку російського села Єлизаветівка прилетіло 10 ракет, які розірвалися на відстані близько 10 км від кордону у полі між двома селами Хотінської селищної об'єднаної територіальної громади. Менш ніж через пів години в поле на Сумщині прилетіло ще 10 ракет з росії. Постраждалих в результаті обстрілів немає" - йдеться у повідомленні.

Також увечері 9 травня, близько 22 години росіяни обстріляли території Новослобідської та Ворожбянської громад. Зазначається, що втрат немає, інформація щодо руйнувань уточнюється.

Окрім того, обстрілам з боку російської федерації 9 травня піддалася і територія Чернігівської області, а саме ділянка відділу прикордонної служби "Гірськ".

Як передає пресслужба Міністерства внутрішніх справ у Телеграмі, літаки росіян обстрілювали прикордонні території Чернігівщини некерованими ракетами.

Зокрема, агресори здійснили кілька пусків на глибину до пів кілометра від лінії державного рубежу по території Новгород-Сіверського та Корюківського районів Чернігівської області”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ракети розірвалися у лісистій місцевості та у полі й викликали займання сухостою, які прикордонники оперативно загасили та не дали вогню поширитися.

Унаслідок вказаних обстрілів жертв немає.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного російського вторгнення на Чернігівщині майже півтора місяця тривали бої. Область була звільнена українською армією на початку квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-