В Одесі затримали ймовірних диверсантів і коригувальників вогню

В Одесі затримали ймовірних диверсантів і коригувальників вогню

Відео
Укрінформ
Правоохоронці затримали під час подовженої комендантської години в Одесі декількох порушників - ймовірних диверсантів і коригувальників вогню. Вдалося запобігти скупченню людей, яких могли обстріляти рашисти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Подовжена комендантська година в Одесі дала свої результати: вдалося запобігти масовому скупченню громадян у людних місцях, де їх могли піддати обстрілу ворог. Водночас поліції вдалося затримати декількох осіб, яких підозрюють у причетності до співпраці з рашистами. Їх наразі перевіряють. Серед них, можливо, є корегувальники ворожого вогню", - зазначив Братчук.

Речник ОВА додав, що справдився найгірший прогноз щодо нарощення ворожими військами ракетних ударів по регіону. Внаслідок чергового ракетного обстрілу є поранені та загиблі, зазнали руйнувань об'єкти інфраструктури.

«Знищувати ворога у небі, морі, на суходолі – наше головне завдання», – наголосив Братчук.

Читайте також: На Одещині загасили пожежі, що палали після ракетного обстрілу 9 травня

Як повідомлялося, внаслідок обстрілу Одещини сімома ракетами, випущеними 9 травня літаками російської стратегічної авіації, зазнала руйнувань низка цивільних будівель, що не мають відношення до вйськової інфрактруктури, одна людина загинула та п’ятеро поранені.

Рятувальники ДСНС ліквідували пожежі, що сталися внаслідок ворожого обстрілу торговельно-розважального центру в с. Фонтанка Одеського району та в Суворовському районі Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-