Наразі немає можливості дістати 60 людей з-під розбомбленої школи в Білогорівці – Гайдай

Наразі немає можливості дістати 60 людей з-під розбомбленої школи в Білогорівці – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині з-під завалів розбомбленої російськими загарбниками 7 травня школи в Білогорівці наразі немає можливості дістати 60 людей, які, найімовірніше, загинули.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Ми бачимо всі зараз, як русня приносить «освобождение Донбасса», знищуючи все. Позавчора авіабомба потрапила в школу, де ховалися від обстрілів люди. 60 людей ми навіть не можемо достати з-під завалів, тому що там все обстрілюється», - сказав очільник області.

Гайдай нагадав, що ситуація на Луганщині наразі стабільно важка, обстрілюються всі вільні населені пункти області. І як раз найтяжче - в Білогорівці.

Читайте також: 11 людей, які опинились під завалами у Шипіловому на Луганщині, перестали виходити на зв’язок

Як повідомлялось, війська рф скинули авіабомбу на школу в Білогорівці, де орієнтовно ховалися 90 осіб, з яких 27 врятували, семеро з них поранені. Двох дістали вже мертвими. Близько 60 людей, найімовірніше, загинули.

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, надії на те, що хтось вижив під завалами, майже немає. Бо будівля не просто «склалася» і підвал завалило. Авіабомба розірвалася всередині, здійнялася пожежа і температура була критичною, кисню не залишилося.

Білогорівка - село поблизу Лисичанська, де російські війська намагаються здійснити прорив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-