У Голій Пристані на Херсонщині від ворожого обстрілу пошкоджені 35 будинків

У Голій Пристані на Херсонщині від ворожого обстрілу пошкоджені 35 будинків

Відео
Укрінформ
На Херсонщині у місті Гола Пристань у результаті обстрілу російських військ 7 травня пошкоджено 32 будинки і 3 будинки повністю зруйновані.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці у відеоповідомленні сказала заступниця Голопристанського міського голови Світлана Лінник.

«Відносно пошкоджених будинків. У цілому будинків пошкоджено у нас 35. Три з них – які не підлягають відновленню», - розповіла заступниця міського голови.

Вона також зазначила, що електропостачання та газопостачання відновлене, окрім тих будинків, мережа яких потребує ремонтних робіт.

У громаді організували допомогу людям, будинки яких постраждали – місцева школа естетичного виховання надала шифер, скло, зазначила заступниця міського голови. Вона також нагадала про те, що постраждалі можуть подати відповідну заявку через додаток «Дія». У кого немає такої можливості – можуть звернутися до місцевої української влади.

Читайте також: На Херсонщині ворожий обстріл пошкодив 25 будинків у Голій Пристані, є поранені

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у Голій Пристані у результаті обстрілу зранку 7 травня четверо людей постраждали, одна з них у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-