Ворог обстрілює Україну ракетами і готується до 9 травня у захопленому Херсоні - зведення ОВА

Ворог обстрілює Україну ракетами і готується до 9 травня у захопленому Херсоні - зведення ОВА

Укрінформ
На Херсонщині ситуація залишається складною, вибухи та обстріли чути на всій території області.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 7 травня.

«Окупанти продовжують бойові дії та мародерства на території Херсонщини. Стабільно критична ситуація в окупованих селах. На площі біля будівлі обласної державної адміністрації монтують сцену до 9 травня», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на Миколаївщині учора після обіду ворог здійснив п'ять ракетних ударів, також вів обстріл системами залпового вогню «Смерч».

Читайте також: На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів згорів музей Сковороди

«Решта ракетних ударів вдарили по двох інфраструктурних об'єктах в Костянтинівський громаді Миколаївського району та поблизу аеропорту. Внаслідок обстрілів виникло чотири пожежі. Дані про постраждалих уточнюються», – додали у ВЦА.

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, в тимчасово захопленому Херсоні загарбники вживають ряд заходів для забезпечення діяльності російсько-окупаційних військ та підтримки російського окупаційного режиму. Збільшено кількість блокпостів та пересувних патрулів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-