Унаслідок обстрілу автоколони на Харківщині загинули чотири особи

Унаслідок обстрілу автоколони на Харківщині загинули чотири особи

Укрінформ
Унаслідок обстрілу російськими військами колони цивільних автомобілів біля Старого Салтова на Харківщині 4 травня загинуло четверо людей.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

За даними слідства, 4 травня 15 приватних автомобілів виїхали з тимчасово захопленого Вовчанська Чугуївського району. По дорозі біля смт. Старий Салтів військовослужбовці зс рф обстріляли колону.

"6 травня слідчими Чугуївського райуправління поліції встановлено місцезнаходження вказаної автоколони та проведено низку слідчих (розшукових) дій. На узбіччі автошляху між населеними пунктами смт. Старий Салтів та с. Верхній Салтів знайдено шість пошкоджених автівок та чотири згорілі трупи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: росія вдарила двома ракетами по Одеській області

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, колона потрапила в засідку. Родичі розшукують 13-річну дівчинку, що була в одному з обстріляних автомобілів. Її матір у тяжкому стані в лікарні Вовчанська.

Читайте також: На Харківщині внаслідок ракетного обстрілу загинула літня жінка

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-