У Маріуполі з’явилася нова точка доступу до інтернету - Андрющенко

У Маріуполі з’явилася нова точка доступу до інтернету - Андрющенко

Укрінформ
У заблокованому Маріуполі з’явилася нова точка доступу до інтернету - у приміщенні обласної лікарні інтенсивної терапії (лікарні №2) у 17-му мікрорайоні.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Нова точка інтернету з’явилась у приміщенні лікарні №2 на 17 мікрорайоні – обласної лікарні інтенсивної терапії», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що російські загарбники дозволили працювати лікарям на обслуговування маріупольців. Медперсонал і лікарі живуть просто у медзакладі, проходження лікування лише амбулаторно. Електрикою лікарню забезпечують за допомогою генераторів, водою – водовозами.

«Лікарів та медсестер не вистачає, будівля розтрощена», - зауважив Андрющенко.

Читайте також: У Маріупольському порту заблоковані шість іноземних суден

Як повідомлялося, дві точки Wi-Fi у заблокованому Маріуполі були у Лівобережному районі: у приміщенні колишнього АТБ на Східному; на вул. Пашковського 64. Також точка Wi-Fi діє біля "Порт-Сіті".

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

У місті, яке продовжують боронити бійці полку «Азов», Нацгвардії, українська морська піхота та мотострільці, залишаються ще близько 100 тисяч мирних жителів.

Фото: Телеграм Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-