Штурмував Гостомельський аеропорт: з дна Київського моря підняли вертоліт рф

Штурмував Гостомельський аеропорт: з дна Київського моря підняли вертоліт рф

Фото, відео
Укрінформ
У мережі з'явилося відео збитого над Київським морем російського гвинтокрила Мі-35М, що у перші дні широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну, штурмував летовище Гостомельського аеропорту.

Як передає Укрінформ, це повідомляє АрміяІнформ.

“От такий жалюгідний вигляд має піднятий з дна Київського моря російський вертоліт Мі-35М, на хвилинку, вартість якого 36 млн доларів”, - ідеться в повідомленні.

Українські військові у перші дні широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну вразили ворожу одиницю за допомогою ПЗРК Stinger над Київським морем. Саме він — один з тих, що штурмували летовище Гостомельського аеропорту. Вертоліт Мі-35М російської армії поповнить цвинтар знищеної ворожої техніки.

Мі-35М – російський транспортно-бойовий вертоліт розробки Дослідно-конструкторського бюро Міля та Відкритого акціонерного товариства “Роствертол”. Випускається як на експорт, так і для потреб міноборони росії. Призначений для знищення бронетанкової техніки, вогневої підтримки підрозділів сухопутних військ, десанту та евакуації поранених, а також перевезення вантажів.

Читайте також: ЗСУ ліквідували вже близько 24 700 російських військових

Як повідомляв Укрінформ, на початку травня підрозділи Збройних сил України знищили російський бойовий вертоліт Ка-52 "Алігатор", вартість якого становить близько $15 млн.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-