Монастирський: Частина потерпілих у ДТП на Рівненщині - на межі життя і смерті

Монастирський: Частина потерпілих у ДТП на Рівненщині - на межі життя і смерті

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що із 12 травмованих внаслідок смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Рівненській області, які перебувають у лікарні, частина перебуває на межі життя і смерті.

Про це він сказав у ефірі телемарафону, повідомляє Укрінформ.

“Це наймасштабніша ДТП за останні кілька років, безперечно. На жаль, ми можемо відзначити цифру загиблих - це на даний момент 26. І 12 поранених знаходяться в лікарні. Частина з них на межі життя і смерті. І ми розуміємо, що ця цифра, цифра загиблих, може збільшитися”, - сказав Монастирський.

Він наголосив, що навіть у час війни не варто забувати про безпеку дорожнього руху, нехтування якою "щоденно продовжує вбивати наших громадян через неуважність, через певні проблеми на дорозі”.

“Саме в цей день сталася трагедія через те, що на зустрічну смугу виїхав мікроавтобус Mercedes-Benz Vito, який здійснював маневр обгону і не впорався з керуванням. І, власне, допустив зіткнення з бензовозом, який також перекинувся і на зустрічній для нього смузі вже зіткнувся з автобусом з людьми. Стався вибух, і фактично люди одночасно загинули”, - розповів Монастирський.

Читайте також: Серед 12 госпіталізованих унаслідок ДТП на Рівненщині - двоє неповнолітніх

Як повідомлялося, у Рівненській області на автодорозі Київ - Чоп сталася автокатастрофа за участю бензовоза, маршрутного автобуса та легковика.

Поліцейські встановили особи всіх 38 учасників смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-