Серед 12 госпіталізованих унаслідок ДТП на Рівненщині - двоє неповнолітніх

Серед 12 госпіталізованих унаслідок ДТП на Рівненщині - двоє неповнолітніх

Укрінформ
Серед 12 осіб, яких госпіталізували після масштабної аварії на трасі "Київ-Чоп" біля с.Ситне на Рівненщині, двоє неповнолітніх.

Про це повідомив на брифінгу керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький, передає Укрінформ.

"На даний час до лікарень доставлено 12 осіб, із них двоє неповнолітніх. З указаними особами проводяться всі необхідні слідчі дії", - зазначив прокурор.

За його словами, у лікарні перебуває, зокрема, водій бензовозу.

Рудницький наголосив, що у кримінальному провадженні щодо ДТП призначено 29 судово-криміналістичних та судово-медичних експертиз. Проводиться ідентифікація тіл загиблих.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що до автобуса, який потрапив у ДТП, 23 пасажири сіли в Києві, 5 - у Житомирі, 2 - у Новограді-Волинському, 5 - у Рівному.

Очільник поліції Рівненщини Олексій Камишанський поінформував про деталі аварії.

"3 травня 2022 р. приблизно о 19.20 на 414 км автодороги Київ-Чоп поблизу с.Ситне Дубенського району Рівненської обл. водій, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito, рухаючись зі сторони м.Рівне в напрямку м.Львова, виконуючи маневр обгону попутного транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем Mercedes-Benz, який рухався з напівпричепом-цистерною, заповненою дизельним пальним. Після вказаного зіткнення вантажний автомобіль Mercedes-Benz перевернувся на бік та інерційно виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з автобусом Setra сполученням "Харків-Зґожелець", унаслідок чого відбулося загоряння всіх вищевказаних транспортних засобів", - розповів Камишанський.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок масштабної ДТП загинуло 24 пасажири автобуса і двоє водіїв - рейсового автобуса і автомобіля Mercedes-Benz Vito. Наймолодшому із загиблих було 17 років.

Фото: rivne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-