Встановили особи всіх 38 учасників смертельної ДТП на Рівненщині

Встановили особи всіх 38 учасників смертельної ДТП на Рівненщині

Укрінформ
Поліцейські встановили особи всіх 38 учасників смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Рівненській області.

Як повідомляв Укрінформ, про це повідомляє Нацполіція.

"Правоохоронці встановили місця проживання усіх постраждалих, серед яких 12 чоловіків (6 загинули) та 26 жінок (20 загинули). Серед жертв автокатастрофи — двоє 17-річних підлітків. Усього в автобусі перебувало кілька сімей", - ідеться у повідомленні.

Найбільше жертв із Київської області - 14 загиблих та один травмований. Троє загиблих та 5 травмованих - із Житомирської області. Із Чернігівської - один загиблий і троє травмованих. З Харківської - четверо загиблих. Із Хмельницької області один травмований та один загиблий - 52-річний водій пасажирського автобуса. З Донецької, Рівненської, Одеської областей та Криму – по одному загиблому. Також загинув 44-річний водій мікроавтобуса із Закарпатської області.

Читайте також: Серед 12 госпіталізованих унаслідок ДТП на Рівненщині - двоє неповнолітніх

Тривають пошуки родичів чотирьох загиблих із Київської області. "Якщо хтось володіє інформацією про пошук знайомими чи рідними осіб із зазначеного регіону, повідомте до поліції за номером телефона 067 675 42 92", - закликали у Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок масштабної ДТП загинули 24 пасажира автобуса і двоє водіїв - рейсового автобуса і автомобіля Mercedes-Benz Vito.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-