Загиблий при обстрілі 14-річний одесит біг сповістити літніх людей, щоб спустились в укриття

Загиблий при обстрілі 14-річний одесит біг сповістити літніх людей, щоб спустились в укриття

Фото
Укрінформ
Загиблий 2 травня внаслідок ракетного обстрілу 14-річний підліток біг сповістити літніх мешканців житлового будинку про сигнал повітряної тривоги й необхідність спустилися в укриття.

Трьом із п‘яти мешканців зараз надають медичну допомогу в міськлікарні. Як передає Укрінформ, про це сьогодні повідомив у телеграм-каналі «Одеса.INFO» батько загиблого підлітка.

«Мій молодший син загинув не від того, що не сховався в укритті. Він загинув тоді, коли біг сповіщати літніх людей (про небезпеку і потребу поспішати в укриття – ред.) Вони вижили…», - зазначив батько загиблого.

За словами очільниці пресцентру сил охорони та оборони Півдня України Наталі Гуменюк, усього в будівлі, в яку влучила ворожа ракета, було п'ятеро людей. Загинув 14-річний підліток і зазнала поранень 17-річна дівчина. Ракетним ударом також пошкоджено релігійну споруду.

Читайте також: Російські війська вбили в Україні 220 дітей

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в лікарні, куди були госпіталізовані 2 травня троє потерпілих від обстрілу, стан 17-річної пацієнтки середньої тяжкості. Дівчина отримала вибухово-оскольчасті поранення. Двоє літніх мешканців будівлі, пошкодженої внаслідок ракетного удару, зазнали незначних поранень.

Нагадаємо, 2 травня російські війська завдали по Одесі чергового ракетного удару, пошкодивши об'єкти міської інфраструктури, одну з релігійних споруд і житлову будівлю.

Читайте також: Військові кажуть, що атака на Одесу здійснювалася ракетами та ударним дроном

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-