Ворог з початку доби вбив щонайменше дев’ятьох людей на Донеччині

Ворог з початку доби вбив щонайменше дев’ятьох людей на Донеччині

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російські загарбники у вівторок, 3 травня, вбили щонайменше дев’ятьох мирних мешканців.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Щонайменше 9 людей вбили росіяни сьогодні на Донеччині… Всі воєнні злочини росіян на нашій землі ретельно фіксуємо!» – написав очільник області.

Він зазначив, що російська авіація зранку бомбить Авдіївку – під ударом житловий масив у центральній частині міста. Вчора вночі окупанти на цьому ж напрямку застосували «Гради».

«Наслідки обстрілів та бомбардувань ще належить встановити, але вже зараз відомо про щонайменше 3 загиблих і 2 поранених, 8 пошкоджених будинків», – додав Кириленко.

Також він повідомив, що внаслідок ранкового обстрілу Вугледара загинуло три людини, що йшли по питну воду. Ще троє цивільних загинули внаслідок обстрілу Лимана.

Читайте також: На Донеччині загарбники продовжують цілеспрямовано нищити цивільну інфраструктуру

Також під ворожим вогнем сьогодні Очеретинська громада. Інформацію щодо жертв та руйнувань уточнюють, констатував керівник ОВА.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Фото: Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-