«рускій мір» несе лише бідність та руйнування – Єрмак

«рускій мір» несе лише бідність та руйнування – Єрмак

Укрінформ
Загарбники своїм «рускім міром» несуть тільки бідність і руйнування, завдання ж України – відбудувати та зберегти історичний спадок нації.

Таку думку висловив у Телеграм-каналі керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, повідомляє Укрінформ.

««Русскій мір» не цінує інфраструктуру, культуру, освіту. Він несе лише бідність та руйнування. Наше завдання - відбудувати все та зберегти історичну пам‘ять нашої нації, а також розповідати правду про російське зло», - підкреслив він.

Читайте також: На Донеччині загарбники продовжують цілеспрямовано нищити цивільну інфраструктуру

Єрмак оприлюднив фото Лисичанської гімназії, яка витримала світові війни, вистояла в бою за місто у 2014 році, але яку росіяни в 2022-му спалили вщент.

Очільник ОП нагадав, що ця гімназія входить до ансамблю Бельгійської архітектурної спадщини Лисичанська, збудована понад 100 років тому й була однією з кращих шкіл України.

Як повідомлялося, у Лисичанську на Луганщині від ворожих обстрілів вщент згоріла гімназія, яка входить до ансамблю Бельгійської архітектурної спадщини міста.

Читайте також: У Лисичанську внаслідок обстрілу згоріла пам'ятка архітектури

Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-