На Вінничині затримали росіянина, який «зливав» ворогу переміщення техніки ЗСУ

На Вінничині затримали росіянина, який «зливав» ворогу переміщення техніки ЗСУ

Фото, відео
Укрінформ
На Вінниччині правоохоронці викрили колаборанта – громадянина росії, який обговорював із російськими загарбниками переміщення військової техніки ЗСУ по території регіону.

Про це у Фейсбуці повідомило Управління СБУ у Вінницькій області, передає Укрінформ.

«СБУ постійно проводить пошукові заходи із виявлення на території області посібників ворога - на Вінниччині викрито колаборанта, громадянина росії, який не приховує свого ставлення до війни проти України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що колишній військовий російської армії свідомо підтримував агресію рф проти України, очікував на «руZZкий мір» та, на додачу, ще й обговорював із росіянами переміщення військової техніки ЗСУ по території регіону.

Читайте також: Колаборантам, які розстріляли мирних жителів на Київщині, повідомили про підозру

За місцем його проживання, до речі, поруч із стратегічним об’єктом критичної інфраструктури, виявлено паспортні документи та грошові кошти рф, боєприпаси денної і нічної сигнальної дії, обріз мисливської рушниці із набоями.

Наразі проводяться необхідні контррозвідувальні перевірочні заходи.

Читайте також: На Харківщині повідомили про підозру жінці, яка передавала ворогу дані про розташування ЗСУ

Матеріали щодо незаконного зберігання зброї направлено до ГУ НП у Вінницькій області для прийняття процесуального рішення.

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує більш як 320 справ про державну зраду, у цих справах фігурують і народні депутати України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-