В Одесі залишається загроза ракетних ударів

В Одесі залишається загроза ракетних ударів

Укрінформ
В Одесі вдосвіта лунали сигнали повітряної тривоги, але ворожих обстрілів не було. Загроза ракетних ударів залишається.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ніч у місті та області пройшла без обстрілів. Втім, вдосвіта лунав сигнал тривоги в Одеському та Миколаївському регіонах. Правоохоронці не зафіксували грубих порушень «подовженої» комендантської години. Продовжується масштабне відпрацювання осіб, що можуть бути причетні до протиправної діяльності», - зазначив Братчук.

Речник ОВА, нагадав, що вісім років тому, 2 травня, одесити дали відсіч тим, хто намагався нав’язати «рускій мір» і висловив подяку тим, хто цього не допустив, зокрема, родинам тих, чиї сини «віддали життя на вівтар спільної перемоги, за майбутнє наших дітей».

Читайте також: За добу ворог 18 разів обстріляв Луганщину, в Ізюмі тривають бої - зведення ОВА

Зі свого боку, речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров наголосив у Телеграмі, що правоохоронці здійснили напередодні низку контрдиверсійних заходів, результати яких «свідчать про невтомні спроби ворожих сил просувати ідею русифікації півдня України» всупереч настроям населення.

Полковник Назаров закликав громадян дотримуватись «встановлених норм та обмежень комендантської години, пам’ятаючи про наявність корабельного угруповання ворожого флоту в північно-західній частині Чорного моря, про загрози ракетних ударів, і довіряти тільки достовірним джерелам інформації».

Читайте також: Ворог готує провокації в Одесі, намагаючись втягнути і жителів Придністров'я

Як повідомлялося, напередодні річниці подій 2 травня в Одесі правоохоронці виявили групу представників криміналітету, що мали зброю і намір дестабілізувати ситуацію в регіоні шляхом підбурення до масових безпорядків, організації масових протестів. Їх затримали, діям кожної особи буде надана правова кваліфікація. Для запобігання протиправним діям правоохоронці закрили Куликове поле для проходу, периметр площі очеплений біло-червоною стрічкою.

Громадський транспорт під час запровадженої в Одесі комендантської години не працює, так само зупинена робота залізничного вокзалу та автостанцій, розташованих у місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-