росіяни за добу тричі обстріляли Харків з артилерії

росіяни за добу тричі обстріляли Харків з артилерії

Фото
Укрінформ
За добу російські війська завдали по Харкову 3 обстріли із артилерії та РСЗВ, зранку 1 травня ворог обстрілює Дергачівську громаду.

Про це повідомив в Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За добу росіяни завдали по Харкову 3 обстріли із артилерії та реактивних систем залпового вогню. Постраждали Салтівка, П’ятихатки, район аеропорту. Ворог зменшив інтенсивність обстрілів, це заслуга ЗСУ, які звільняють населені пункти Харківщини від окупації. В тому числі і ті, звідки росіяни обстрілювали житлові квартали Харкова», - зазначив голова.

Рятувальники Харківщини ліквідували 15 пожеж, що виникли через обстріли: в Немишлянському районі Харкова, Ізюмському, Харківському, та Чугуївському районах. За добу 1 людина постраждала у Балаклійському районі.

«Не варто втрачати пильність. Буквально кілька годин тому окупанти знову обстріляли Дергачівську громаду, є 1 постраждалий», - зазначив керівник ОВА і оприлюднив фото з наслідками тривалих обстрілів Дергачів.

Читайте також: Ворог випалює Сєвєродонецьк по квадратах, обстріли не припиняються

Як повідомлялося, 24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-