На Луганщині ворог зосередив зусилля на штурмі Оріхового, точаться інтенсивні бої

На Луганщині ворог зосередив зусилля на штурмі Оріхового, точаться інтенсивні бої

Укрінформ
Захопивши Новотошківське, росіяни зосередили зусилля на штурмі Оріхового, точаться інтенсивні стрілецькі бої.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Після окупації Новотошківського росіяни зосередили зусилля на штурмі Оріхового. Точаться дуже інтенсивні стрілецькі бої – вулиця за вулицею. Також ворогом був організований штурм Золотого-4 – хутора Вільного. Штурмові групи виходили під прикриттям артилерії та танків, але були відкинуті. Здійснювались спроби обстрілу з літаків Катеринівки та Нижнього. До речі, Золоте-3 зараз зруйноване росіянами вже на 70 відсотків»,- йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ, на Попаснянському напрямку загарбники продовжують проводити штурмові дії на напрямку Новотошківське – Оріхове. Здійснюють блокування наших сил і засобів у визначених районах, щоб не допустити маневру.

Читайте також: Російські диверсанти можуть прориватися у тил ЗСУ під виглядом волонтерів - Гайдай

На території Луганської та Донецької областей за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено вісім танків, одну артилерійську систему, двадцять чотири одиниці бойової броньованої техніки, одну спеціальну машину та п’ять автомобілів (два паливозаправники включно).

Підрозділи ППО збили два літаки Су-25 та чотири безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10».

Читайте також: На Луганщині загарбники поранили співробітників ДСНС, які виконували ремонтні роботи

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-