У п’ятьох районах Харкова розчистили вулиці після ліквідації завалів – ОП

У п’ятьох районах Харкова розчистили вулиці після ліквідації завалів – ОП

Фото
Укрінформ
У п’ятьох районах Харкова розчистили вулиці після ліквідації завалів. 

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

«У Харкові та селищі Велика Рогань проведено роботи з локалізації аварійних ситуацій на газопроводах. У селищі Рогань відновлено електропостачання у 100 споживачів», - зазначив Тимошенко.

Також за минулу добу в будинках 1550 жителів Дергачів підключили світло та відновили водопостачання у близько 700 домоволодінь.

Крім того, у Чугуєві активно йдуть ремонтні роботи: усунено порив на мережах на вулиці Преображенській, ремонтуються котельні.

Заступник керівника ОП зазначив, що у Харкові, не зупиняючись ні на день, працюють комунальні служби.

Читайте також: Окупація на Харківщині: у Кутузівці люди два місяці прожили у підвалах

«За минулу добу закрили 85 вікон та контурів, виконали ремонт 12 покрівель житлових будинків. У трьох районах міста відремонтували пошкоджені внутрішньобудинкові мережі гарячого водопостачання. У всіх районах Харкова відбувається санітарне очищення території», - заявив Тимошенко.

Також він повідомив, що у Слобідському районі прибирають парки, а на трасах ліквідовано ямковість. Обсяг виконаних робіт становить 2 062 кв. м.

Як повідомляв Укрінформ, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що кількість артилерійських обстрілів Харкова зменшилася завдяки бойовим успіхам ЗСУ.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-