Обстріли на Дніпропетровщині: зруйновані пусті ангари для зерна, пошкоджені будівлі у промзоні

Обстріли на Дніпропетровщині: зруйновані пусті ангари для зерна, пошкоджені будівлі у промзоні

Укрінформ
Внаслідок двох ракетних ударів, які сьогодні вранці ворог завдав по Синельниківському району Дніпропетровської області, пошкоджене фермерське господарство та будівлі промзони, постраждалих немає.

Про це під час брифінгу повідомила головний фахівець відділу з’вязків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань, передає Укрінформ.

“Ракети агресора влучили на територію агропідприємства та промзону. Перший снаряд поцілив у фермерське господарство, зруйновано два пустих ангари для зберігання зерна. Їх загальна площа майже 1000 квадратних метри. Також пошкоджено ангар для зберігання техніки, його площа 300 квадратних метри. Він також був порожнім. Люди не пострадали”, - сказала речниця.

Читайте також: Ворог за сьогодні вже вдруге вдарив по Дніпропетровщині

Друге влучання, за її словами, було на територію старої промзони, де пошкоджено дві будівлі - склад та адміністративний корпус. Людей там не було, ніхто не постраждав.

Як повідомляв Укрінформ, вранці росіяни обстріляли околиці села Велика Костромка у Криворізькому районі Дніпропетровської області та одне з сіл Синельниківського району.

Фото: Валентин Резніченко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-