З Лисичанська і Сєвєродонецька евакуювали ще 40 цивільних

З Лисичанська і Сєвєродонецька евакуювали ще 40 цивільних

Фото
Укрінформ
На Луганщині з Лисичанська та Сєвєродонецька евакуювали 40 цивільних, у тому числі дітей.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Із Лисичанська евакуювали 35 жителів, серед яких діти, із Сєвєродонецька – п’ятьох», - зазначив очільник області, уточнивши, що з Лисичанська евакуювали чотирьох дітей.

Він наголосив, що попри підвищені ризики на Луганщині проводять евакуацію щодня.

«Вчора втратили два автобуси в Попасній, нещодавно один – у Рубіжному. Але важливіше вивезти у безпечні регіони країни якомога більше земляків. Кожне врятоване від «русского мира» життя – окрема маленька перемога над смертю. Намагаємося врятувати всіх бажаючих, до яких ще можна добратися транспортом», - заявив Гайдай.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

Читайте також: У Попасній загарбники розстріляли два евакуаційні автобуси

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-