У Хмельницькому студентка створює 3D-одяг

У Хмельницькому студентка створює 3D-одяг

Фото, відео
Укрінформ
У Хмельницькому студентка-дизайнерка створює 3D-одяг, яким зацікавилася модні журнали та закордонні тижні моди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

«Одяг, який створює Оксана Коріньовська, не можна купувати та носити в реальному житті, лише в віртуальному світі. Такий спосіб придбати собі нову річ - популярний серед молоді високотехнологічних країн, а Україна тільки наближається до цього тренду», - йдеться у повідомленні.

Фото: Оксана Коріньовська
Фото: Оксана Коріньовська

За словами Коріньовської, такий одяг можна придбати, надіславши своє фото. Завдяки сучасним технологіям 3D-річ одягають на фото, завдяки чому візуально виходить, що елемент одягу споживач справді купив.

Фото: Оксана Коріньовська
Фото: Оксана Коріньовська

На створення колекції дівчину надихнули ілюстрації її подруги Дарини Іванюшко, яка дозволила їх використати в одязі. Таку колекцію дівчина створила в програмі для дизайну, яка дозволяє кроїти й шити, не беручи до рук ножиць і голки. Наразі в ній шість речей, серед яких найпопулярніша - рожева панамка.

Фото: Оксана Коріньовська
Фото: Оксана Коріньовська

«Рожева панамка виставлена на міжнародному сайті, де продається такий 3D- одяг. Кошти, передані від продажу таких одиниць, йдуть у фонди підтримки України. І одна з робіт моїх робіт, яка є поза колекцією – це жінка з піднятою рукою, яка уособлює Україну, буде виставлена також на цифровому аукціоні», - говорить дизайнерка.

Колекцію одягу, яку за тиждень створила Коріньовська, друкують на сторінках і обгортках українських глянців. Наразі вона працює над 3D-вишиванкою, яку представить у Латвії на Riga Fashion Week у форматі «Діджитал».

Перше фото: Суспільне Поділля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-