Міський голова Енергодара відтепер працює у Запоріжжі

Міський голова Енергодара відтепер працює у Запоріжжі

Відео
Укрінформ
Міський голова захопленого окупаційними військовими Енергодара Дмитро Орлов відтепер керуватиме містом із Запоріжжя.

Про це у Телеграмі повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Укрінформ.

“З метою сталого функціонування легітимно обраної влади м. Енергодар було прийнято складне але правильне рішення - організувати роботу Дмитра Орлова в обласному центрі. Наразі ми бачимо таку тенденцію, що окупанти починають витісняти та, примушуючи нашу владу, припиняти існування комунальних закладів, установ енергозабезпечення, життєзабезпечення. Ми на це піти не можемо, тому вжили заходів, щоб місто жило”, - сказав Старух.

За словами Орлова, ситуація у місті напружена, бо майже два місяці територія міста перебуває під окупацією.

“Шалений тиск здійснюється на органи місцевого самоврядування, керівників комунальних підприємств та директорів шкіл. Тиск посилюється з кожним днем. Задля безпечного керування і управлінням процесами міста було прийнято рішення головою ОВА щодо знаходження мене у Запоріжжі”, - повідомив Орлов.

Він нагадав, що місто Енергодар є специфічним, адже на його території працює ЗАЕС, де нараховується більше 10 тисяч персоналу. Підприємство не можна поставити на простій.

Читайте також: В Енергодарі місцевому депутату оголосили підозру в колабораціонізмі

Як повідомляв Укрінформ, керівник ДП "НАЕК "Енергоатом" Петро Котін заявив, що росія перетворила майданчик Запорізької атомної електростанції на військову базу, персонал працює під тиском військових рф.

Фото: Фейсбук Дмитра Орлова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-