Газовики відключили газорозподільну станцію в місті Лиман

Газовики відключили газорозподільну станцію в місті Лиман

Укрінформ
У Донецькій області газовики спільно з місцевою ВЦА прийняли рішення відключити газорозподільну станцію міста Лиман.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НАК «Нафтогаз».

«Газовикам психологічно важко в результаті відключення міста Лиман – це непросте рішення, прийняте спільно з місцевою ВЦА. Відновлення газорозподілу, на жаль, можливе тільки після перемоги», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за добу додатково без газопостачання в результаті бойових дій також залишилось 10 абонентів. 21 домогосподарство врятовано швидкими ремонтами мереж.

Водночас ТОВ «Нафтогаз Трейдинг» продовжує справно забезпечувати газом майже 12 тисяч споживачів, у тому числі бюджетні установи та релігійні організації, виробників тепла та електроенергії, промисловість.

Крім того, ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. Працівники підприємств готують обладнання теплоелектроцентралі та теплові мережі до нового опалювального сезону.

Читайте також: Через бойові дії відключені 47 газорозподільних станцій

Як повідомлялось, станом на 28 квітня, через бойові дії відключено 47 газорозподільних станцій, 85% із них - у Харківській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-