Мобільні оператори відновили зв'язок ще у кількох населених пунктах Київщини та Чернігівщини

Мобільні оператори відновили зв'язок ще у кількох населених пунктах Київщини та Чернігівщини

Укрінформ
Станом на 28 квітня мобільний оператор Vodafone відновив роботу восьми базових станцій у Київській та Чернігівській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України в Телеграмі.

«Vodafone за попередню добу повернув до життя вісім базових станцій. На Київщині зв’язок відновили у Ніжиловичах, Комарівці, Клавдієвому-Тарасовому та Небилиці. Додаткова базова станція запрацювала у Бородянці. Підсилено роботу мережі у Чернігові – на зв’язку ще три базові станції», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Київстар запустили в ефір додаткові базові станції у Горенці та Гостомелі (Київщина), а також включив зв'язок у населених пунктах Хмільниця та Іванівка (Чернігівщина).

Водночас фахівці Укртелекому усунули наслідки масштабної аварії на лінії та відновила інтернет-послуги для абонентів міст Покровськ, Бахмут, Краматорськ, Світлодарськ Донецької області. Це населені пункти, які перебувають у безпосередній близькості до лінії бойових дій.

Інша бригада компанії закінчила відновлення у Дніпропетровській області, повернувши доступ до інтернету для абонентів міст Вільногірськ, П’ятихатки та навколишніх сіл.

Як повідомлялось, технічні фахівці Київстар за два місяці війни ліквідували 48 тисяч аварій і забезпечили доступом до інтернету понад 800 укриттів у різних населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-