На Київщині відновили рух 12 тимчасовими переправами, ще чотири - в роботі

На Київщині відновили рух 12 тимчасовими переправами, ще чотири - в роботі

Фото
Укрінформ
У Київській області відновлено рух дванадцятьма тимчасовими переправами, ще чотири переправи в роботі. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в Телеграмі.

"Київщина. На 12 тимчасових переправах відновлено рух, ще 4 – в роботі. Відсьогодні Укравтодор розпочав прибирати вулиці селища Горенка", - написав він.

Тимошенко також нагадав, що вже завершено прокладання водогону до Ірпеня, і місто поєднано з водопровідною системою Києва, вода в Ірпінь постачатиметься зі столичних водопровідних станцій.

Він зауважив також, що в селі Михайлівка-Рубежівка та Немішаєвській ТГ повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання. В селах Іванківської громади у 34 населених пунктах із 42 знову є вода.

Крім того, Тимошенко зауважив, що за минулу добу аварійні бригади повністю або частково відновили електропостачання у таких населених пунктах Бучанського району: Ніжиловичі, Наливайківка, Бондарня, Мирча. Та у селах Вишгородського району: Нові Макалевичі, Піски, Степанівка, Карпилівка, Романівка, Черемошна.

За повідомленням Тимошенка, вже відновлено розподіл газу в 111 населених пунктах Київщини. Протягом доби піротехнічними підрозділами обстежено понад 500 га території Київщини та знешкоджено 404 вибухонебезпечних предмети.

Як повідомлялося, з початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України внаслідок бойових дій зруйновано 23 тис. км доріг та близько 300 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-