Працювати під іншим прапором не буду: мер Полтави відповів на закиди про свій «сепаратизм»

Працювати під іншим прапором не буду: мер Полтави відповів на закиди про свій «сепаратизм»

Укрінформ
Міський голова Полтави Олександр Мамай, якого раніше звинувачували у проросійській позиції, оприлюднив на засіданні виконкому свою позицію щодо вірогідної співпраці з окупаційною владою у випадку захоплення ворогом міста.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Багато ходить чуток: сепаратист, не сепаратист. Є у мене своя певна думка? Безумовно є. Але тільки дурень сьогодні не може її змінювати. Я хочу всім без винятку зараз сказати: членам виконкому, журналістам. Я жодного дня, жодної хвилини під іншим прапором, ніж прапор України, працювати отут не буду. Поїду я куди-небудь з Полтави? – Ні. Поїдуть мої діти чи мої онуки з Полтави? – Ні. І я буду тут жити все своє життя. Але працювати під іншим прапором я не буду жодної хвилини. Крапка",– оприлюднив свою позицію міський голова.

Читайте також: Полтавщина отримає 500 тонн гуманітарної допомоги з Польщі

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Мамай розповів, що в його робочому кабінеті та вдома відбулися обшуки.

9 грудня 2021 р. депутати "Європейської солідарності" в Полтавській міській раді оприлюднили заяву з вимогою відставки Мамая.

Читайте також: Мер Полтави повідомив про вибухи у місті

4 грудня полтавський голова у програмі одного з телеканалів заявив про те, що на території України воюють "наддержави" - США та Росія. При цьому наша країна є "плацдармом", де "брат іде на брата". Він також висловив жаль через те, що Україна розірвала економічні відносини з країною-агресором. За ці висловлювання полтавського мера внесли до бази Центру "Миротворець".

Читайте також: У Полтаві вимушеним переселенцям почали роздавати продуктові набори

Олександр Мамай двічі обирався на посаду міського голови Полтави - у 2010 та в 2015 роках. 14 вересня 2018 року Полтавська міська рада висловила йому недовіру та позбавила повноважень. 22 листопада 2020 р. знову обраний міським головою Полтави.

Фото: 0532.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-