У Коростені внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено понад 200 об'єктів

У Коростені внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено понад 200 об'єктів

Фото
Укрінформ
У Коростені на Житомирщині внаслідок обстрілів з боку російських військ пошкоджень зазнали понад 200 об’єктів.

Як передає Укрінформ із посиланням на Коростенську міськраду, про це під час відвідування міста повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

«Наразі в місті приблизно 211 - 219 об’єктів, що пошкоджені внаслідок бойових дій, та 11 – повністю зруйновані», - зазначив Чернишов.

На півночі Житомирщини, що найбільше в області постраждала внаслідок воєнних дій, російські війська обстріляли близько 100 населених пунктів та майже 1,5 тис. об’єктів інфраструктури і житлових будинків.

Найбільше від обстрілів постраждали Малинська, Народицька, Коростенська та Ушомирська територіальні громади.

На даний час центральна та місцева влада працюють над тим, щоб терміново знайти рішення щодо залучення відповідних коштів на відбудову цих об’єктів.

Першочергове завдання – піклуватися про людей. З державного бюджету вже виділені гроші на ліквідацію наслідків бойових дій в Житомирській області. Також над цим працюють і благодійні фонди.

У ході візиту міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов разом із міським головою Володимиром Москаленком, головою Житомирської ОДА Віталієм Бунечко побували на заводі МДФ та вулиці Ковельській.

Читайте також: У «Дії» зареєстрували понад 100 тисяч заяв про пошкоджене майно

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-